Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLUNK
Lorem ipsum

A gyártás menete


1. Helyszíni felmérés
Önnek nem kell aggódnia a méretek és az elrendezés miatt! 

Időpont egyeztetés után, asztalos kollégánk az összes falat, padkát, ablakot, csövet, és egyéb ott lévő adottságot felméri és precízen rögzíti a tervezéshez. A helyszínen átbeszélik az elképzelt elrendezést, a gépek elhelyezkedését, valamint a konyha elemek típusát. A felmérés során rögzített méretekkel megtervezhető a milliméter pontosságú egyedi gyártású és elrendezésű konyha összeállítása.

2. Árajánlat készítés és látványtervezés
​Rejtett költségektől mentes, tételesen kidolgozott árajánlatot küldünk!


A felmérés alapján elkészítjük az árajánlatot több féle árkategóriában is, hogy látható legyen a színek és az anyagok közötti árkülönbség. Az ajánlatunkban minden szükséges tartozék szerepel, semmilyen "kiegészítőt" nem kell még hozzá vásárolni! Nálunk a fogantyú, a lábazat, a műanyag végzáró mind tartozék, így nem érheti meglepetés, nincsenek plusz költségek! 
Az ajánlat mellett elkészítjük konyhabútora előzetes látványtervét, melyet az ottani környezetbe illesztünk hogy láthatóvá váljanak az apró részletek is. A látványterveken szereplő színek és részletek tovább segítenek Önnek abban, hogy álmai konyháját még a megrendelés előtt megnézhesse, és megbizonyosodhasson arról, hogy minden az elképzelései szerint lesz kialakítva.

3. Gyártás
Nem kell 3 hónapot várni az elkészülésre, konyhája 4-5 hét alatt elkészül!

A konyhabútor a rendeléstől számított 4-5 héten belül elkészül. Az elemek készre szerelve, teljesen felszerelvényezve érkeznek a százhalombattai raktárunkba. Nincs napokig tartó otthoni összeszerelés, nem kell a vasalatokkal bíbelődni, a kosarak és egyéb kiegészítők gyárilag beépítésre kerülnek!

4. Teljes körű szállítás és beépítés
Reggel érkezünk, és a nap végére a helyére kerül a konyhabútor! Beépítve, beállítva...
Önnek csak 
 a dekorációval kell foglakozni.

Nem kell asztalost keresni, nincs több hónapos várólista. Saját asztalosaink komplett gépparkkal felszerelve beépítik a megrendelt konyhát. Az utolsó millimétereket a helyszínen a konyha adottságaihoz igazítjuk, így nem marad beépítetlen/elfedetlen rész! A szerelés során kivágjuk és beépítjük a főzőlapot, a mosogatótálcát is. A legmodernebb állítható vasalatokkal precízen felkerülnek a szekrények a falra, pontos és masszív rögzítéssel összefogjuk a különálló elemeket, tömítjük és szigeteljük a munkalapokat. Állítható lábrendszereinkkel beállítjuk a tökéletes magasságos és vízszintet, valamint milliméter pontossággal beállítjuk az ajtókat, kosarakat, és minden egyéb kiegészítőt. 

5. Főhet az első vacsora az új konyhájában
Sajnos a legjobb résznél nem lehetünk jelen, de az Ön elégedettsége a mi örömünk...